Youtube Askıya Alınan Kanal Nasıl Açtırılır?



Selam arkadaşlar nasılsınız? unarım iyisinizidir. arkadaşlar bu gün sizlerle askıya alınmış bir You Tube kanalı nasıl yeniden kullanır hale getiririz ve yeniden para kazanmaya devam ede biliriz.

G Suite yöneticisi olarak aşağıda belirtilen askıya alınmış kullanıcı hesaplarını geri yükleyebilirsiniz:

  • Erişimlerini geçici olarak engellemek için sizin tarafınızdan (veya başka bir yönetici tarafından) el ile askıya alınan.
  • Riskli olduğu için sistemlerimiz tarafından otomatik olarak askıya alınan.
  • Hesap sınırlarını aştığı için Gmail'den otomatik olarak askıya alınan.
Geri yüklendikten sonra kullanıcılar oturum açabilir ve tüm hizmetlerine, verilerine erişebilir. Askıya alınmadan önce olduğu gibi e-posta, takvim davetiyeleri ve daha fazlasını almaya devam ederler.
Askıya alınmış bir kullanıcıyı geri yüklemek için:
  1. Google Yönetici konsolu'nda oturum açın.
  2. Kullanıcılar'ı tıklayın.
  3. Kullanıcı listesinin yan tarafındaki Filtreler'in altında, Askıya alınan kullanıcılar filtresini seçin. Filtreler'i görmüyorsanız Filter button simgesini tıklayın.
  4. Hesap sayfalarına gitmek için askıya alınmış kullanıcının adını tıklayın.
  5. Kullanıcının hesap sayfasında, Settings simgesini tıklayın ve Kullanıcıyı geri yükle seçeneğini belirleyin. Kullanıcıyı geri yükle seçeneğini görebilmek için, Kullanıcıları Askıya Alma ayrıcalığına sahip olan, Süper Kullanıcı veya User Management Yöneticisi gibi bir hesapla oturum açmış olmanız gerekir.
   -----Tam açıklamalı anlatım gerekirse. You Tube -yi (Hansıki askıya alınmış You Tube kanalınızı kullandığınız Gmal-de) Oturum açınız ve o Gmail-lede ihtirazinizi bildiriniz.

İlk mektubda yazınızki eğer sizin kanalınıza hiç telif hakkına dair bir bildirim olmadan kanalınız askıya alınmışlarsa o zaman buna dair bir bilgi yazınız. 1-2 mektubdan sora kanalınızı geri verme ihtimali 100%100-di.
He....... birde iyiliyinizi istemeğen kullanıcılar videonuzu şikağet ede bilirler ve mağlesef videonuz 5-10 kes sahte spamdan dolağı You Tube kanalınızı askıya alına biliyor. İşte bu konuda dikkatli olmanızı öneririm. 
Bi şey daha söğlemek istiyorum askıya alınan her bir kanalı yöneticiğle iyi ve güzel konuşma tarzıyla geri döndürmek mümkündü.
Eğer kanalınızın hiç bi zaman askıya alınmasını istemiyorsanız ve hep güvende gönül rahatlılıkığla çalışıb para kazanmak istiyorsanız o zaman hiç kimsenin izni olmadan hiç bir resminin köşesini bile yayınlamağa kalkmağın (DİKKAT ediniz izni olmadan dedim izni olursa o başka ) 
  aşağıdakı linkden forumu doldurunuz ve size gelen cevaba itirazda bulununuz ve iyi bir konuşmayla talebinizi bildiriniz.
 https://support.google.com/accounts/contact/suspended?p=youtube&hl=tr&rd=1linkindeki&vid=0-1044529836125-1479022057280

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum